Friday, July 13, 2012

Käime kokku!

Grupipilt. 29. juunil 2012 Lillis.

Pikkuse järjekorda sättimine:) Väga naljakas ettevõtmine.

Suguvõsa blondid.

Onud ja lapsed.

"Teeme pilti nüüd!" kutsub Annaliisa.

Roosa majake - kõikide väikeste tüdrukute unistus.

Kõige noorem kohal viibinud sugulane - Väike Mali.

Pillimehed annavad igale kokkutulekule värvi ja särtsu juurde! Vasakul minu vend Tiit, kelle õues pidu toimus 10. juulil 2012.

Annaliisa peojärgsel hommikul. Vt millised kingad!

Üllatuskülaline (ülal). Tüdrukute tubased tegelused (all)


Selle suve märksõna on vist sugulaste kokkutulek! Seni on neid kaks olnud, aga suvest pool veel ees. Mine tea, mine tea!
Panen mõned pildid, sest parem kahvatu pilt kui värvitu sõna!

3 comments:

  1. Tore, kui suguvõsas on selliseid, kes võtavad kokkusaamise korraldamise vaeva enda peale. Mul mehe sugulased tahtsid ka meie juures kokku saada, aga esialgu lükkasin edasi. Nii väsitavalt palju sebimist, kui maja inimesi täis ;) Ehk augustis tuleb ilusamaid ilmu, siis saaks rahvas vähemalt õues olla (lootus sureb viimasena)...

    ReplyDelete
  2. Organiseerimine on tõesti närvesööv, aga kui võtta veidi kergemalt - kõik toovad midagi kaasa, koosviibimine värskes õhus -, siis on üleelatav. Aga vastuvõtjatel on muidugi tohutult pingeid ja vastutust, isegi ilma pärast pead muretsema:)

    ReplyDelete
  3. Meil on suur suguvõsa ja kokkutulekud on päris tavapärased. Kõik muidugi iga kord kohale ei tule mitmel erineval põhjusel, aga mina käin küll igal pool, kuni olen veel iseenda elu üle otsustaja.

    ReplyDelete