Sunday, June 30, 2013

Kiire! Kiire!

Tööl olin jaanipäevani (ametlikult), aga et ma ei saanud oma asjadega valmis, siis olin veel mitu päeva pärast jaani kah. Ise olin süüdi, oleks pidanud puhkust edasi lükkama nädala võrra.
No vähemalt nüüdseks on kooliga ühel pool. Jäädavalt.
Tegin peas sellise kolimise plaani, mille järgi alanuks tänasest ehk 1. juulist  täistööpäevadena pakkimine, sorteerimine, likvideerimine, organiseerimine.

On hommik. Kõigepealt käin ära vallas, koolis (eraasjus), apteegis, poes (pappkaste juurde tellimas). Ei tea, kas lõunaks jõuan koju!!??
Muidugi on mul üht-teist juba tehtud. Nii näiteks olen  sahtlitega ja nahkkarpidega tegelnud (neid on rohkesti!). Poleks uskunud, et see kõik võtab nii palju aega. Või on mu jõudlus lihtsalt nii madal.

Eile käisid Petroned oma, õigemini Epu raamatuid ära viimas. Andsin vaba voli võtta rohkem. Mis puutub raamatutesse füüsilises mõttes, siis Epp on täielik sõltlane. Raamatud tekitavad temas kirge, kogumiskirge.
Võibolla on see tingitud ka sellest, et nende lapsepõlvekodu  väga hinnaline raamatukogu sai tulekahjus nii suitsu-  kui  veekahjustusi ( st hävines).

Pärnus pole nüüd üldse käinud ja võibolla ei lähegi enne, kui kolin lõplikult (augustis).
Kutsusin siia Triinu koos lastega, varsti ju pole see enam võimalik.
Panen ka  mõned pildid. Ise ma enam pildistada ei saa, minu digikas pani pildi taskusse!


Selle kohta kirjutas Triin allkirjaks, et "Marju Länik laulab "Rongisõitu"".

Minnakse lasteaeda ( vanem tütar)


Meie Mariga aktsioonis.


Muide, Mali alias Mariliis kõnnib juba paar nädalat, isegi jookseb:) Ei saa muidugi öelda, et ta selle kõndima hakkamisega just kiirustas, aga peaasi, et nüüd on kõik korras. Muudest oskustest - sööb ise. Mis veel, ei oskagi öelda, sest ma ju pole  tükk  aega neid näinud. Vb on lapsed juba vanaema näo unustanud:)

5 comments:

  1. Kas keegi siin käijatest teab midagi digika akudest? St et mulle tundub, et mu fotokas oleks veel kõlbulik, kui saaks uue aku.

    ReplyDelete
  2. akudest tean niipalju, et meil nimetatakse nendeks nelja patarei moodi moodustist, mida saab vajadusel akulaadijas laadida, aga ilmselt pole see see vaastus, mida sina ootasid.

    meil on jube äike, lõpetan igaks juhuks

    ReplyDelete
  3. Niipalju kui minu elukogemus on näidanud, uus aku maksab enamasti pea samapalju kui kogu asi ise (olgu siis fotokas või mobiil) ja lõppkokkuvõttes pole sellest õiget asja nagunii kauaks. Mina ostaks lihtsalt uue fotoka, leidub päris häid, mis ei maksa sugugi palju.

    ReplyDelete
  4. Aitäh hea nõu eest! Eks ma pean uue ostma jah, muidu kaovad omandatud oskused ära, ja eks ma tahan ikka veel ka reisida ja pilte teha.

    ReplyDelete
  5. kui ostad uue fotoka, küsi sinna juurde sobivat akulaadijat ka . muidu jäädki fotokaid ostma. või teiine võimalus, võta oma vana fotokas kaasa ja osta sellele akulaadija.

    ReplyDelete